Shows van Amable

Ook op uw evenement kan Amable, Paard en Inzicht een bijzondere show verzorgen! Een show waar alles draait om de band tussen mens en dier, waar respect voor het paard voorop staat wat gecombineerd wordt met spectaculaire oefeningen.

Amable, Paard en Inzicht heeft 3 standaard shows in haar pakket, namelijk

Dans met mij

Samen met danseres Lieke danst Jauke met Danielle op zijn rug de sterren van de hemel. De muziek maakt de ontmoeting met de danseres compleet. Geniet van het prachtig plaatje wat ze samen vormen en voel de dynamiek tussen danseres, paard en amazone.

Mogelijkheden vanaf € 350*

Minder is meer

Terwijl er prachtige muziek klinkt rijdt Danielle met Jauke door de ring. Het hoofdstel kan er wel vanaf, en ook helemaal los blijft Jauke bij Danielle om te laten zien wat ze samen kunnen. Geniet van hun band, en ontdek hoe veel meer een paard kan doen buiten een mens dragen!

Mogelijkheden vanaf € 350*

Spirit en zijn vriend

Wie kent Spirit, stallion of the cimarron niet? Ontmoet hem nu in levende lijve! Samen met zijn nieuwe vriend Jauke laat hij zien hoe stoer en dapper hij is, maar ook hoe hij bij de juiste persoon en juiste benadering zacht en handelbaar wordt. Uiteraard omlijst met de prachtige spiritmuziek. Kom jij kijken hoe het af loopt?

Mogelijkheden vanaf € 350*

Na iedere show is het mogelijk om de paarden te aaien en vragen te stellen. Afhankelijk van het evenement in de show ring of daarbuiten.

Pin It on Pinterest

Share This