Amable Nieuws

Basis grondwerk ~ Wanneer gebruik je een touwhalster?

Hebben jullie de nieuwe video op mijn YouTube kanaal al gezien?! Het is de eerste aflevering van een uitgebreide instructie serie, dus super leerzaam!

2 vind ik leuks, 0 reacties16 uren geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag 2 shows mogen geven op de Burghse dag met Jauke. Llevado bleek gisteren helaas kreupel, dus die is thuis gebleven, maar Jauke vond het helemaal niet erg om alleen mee te gaan en alle aandacht te krijgen We hebben genoten en weer onwijs veel lieve,..

42 vind ik leuks, 5 reacties5 dagen geleden

Grondwerk les | Dubbele lange lijnen

Er staat alweer een nieuwe video online! Ditmaal een les video 🙂 https://youtu.be/J36KwRvPPUc

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Schouwen-Duiveland4you

Wij zijn hier ook bij, en jij?

6 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Summertime! Wat is er met dit weer fijner dan met water spelen!? Gisteren nieuwe video’s opgenomen en na zo’n warme dag werken is er niets fijner dan afsluiten met een lekkere douche! Heb jij je al geabonneerd op ons YouTube kanaal? Want die nieuwe video’s..

23 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Yes, hij staat online!!! De heerlijk koele zwem video van vorige week! Enneh, wil je nou niets missen, abonneer je dan ook direct even op ons kanaal! Want er komen nog veel meer super toffe video’s aan! https://www.youtube.com/watch?v=US1jFetMnCc

17 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Foto's uit het bericht van Amable, Paard en Inzicht

Shaira Leeuwen heeft afgelopen zondag foto’s gemaakt tijdens het rijden, super fijn! Dus kunnen jullie ook weer eens mee kijken 🙂

29 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Zo’n gave foto <3 Gaan jullie de video ook kijken wanneer deze online komt?

23 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Zoals gezegd gisteren wezen zwemmen met de paarden en….. Tromgeroffel….. Dit is gefilmd!!! Dus binnenkort op mijn YouTube kanaal! Nog niet geabonneerd? Volg dan snel de link in mijn bio om als eerste op de hoogte te zijn wanneer de video online komt!..

49 vind ik leuks, 3 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Just be lazy and the people love it Gewoon lekker samen lui doen en iedereen vindt het mooi tijdens Horse & Outdoor met dank aan Joan Plaatsman! . . .

30 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

Pin It on Pinterest

Share This