Amable Nieuws

Hoe is jouw band met jouw paard? Voelen jullie elkaar naadloos aan? Of gaat het eigenlijk regelmatig nog niet helemaal zoals je graag zou willen? Kan je makkelijk je paard uit de wei halen, longeren, zadelen, opstijgen, voeren, trailer laden? Of komt..

19 vind ik leuks, 1 reacties2 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Morgen geven we show op de paardendagen haps, ik ben benieuwd wie we daar treffen! https://lvcpaardendagenhaps.nl/

21 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Wat zijn jullie plannen voor het weekend? Ik ga morgen bij een nestje puppies kijken… Thanks @marijkebeensproductions voor de prachtige foto en thanks @original_ropes / @cathodaemen voor het prachtige en fijne touwhalster 🥰

32 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Foto's uit het bericht van Amable, Paard en Inzicht

Dit waanzinnig stoere dier is vandaag alweer 17 jaar oud geworden. Wat vliegt de tijd toch. Ik weet nog hoe hij als 2,5 jarig puppy-paard bij mij kwam, ik had toen nooit kunnen dromen dat wij samen zo’n sterk team zouden worden. Dank je wel Jauke, voor..

60 vind ik leuks, 18 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Afgelopen woensdag begonnen aan iets helemaal nieuws… Deze dag was de eerste dag van de jaaropleiding paardencoach via @open2contact. Met deze opleiding zal ik in de toekomst ook mensen kunnen gaan coachen met dingen waar ze tegenaan lopen. Ik verwacht..

37 vind ik leuks, 5 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Op naar Utrecht voor een mooie show! Wie ga ik daar zien? @diergeneeskundeoutdoor

19 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Komende zaterdag, 25 mei, geef ik de “spirit and his friend” show tijdens @diergeneeskundeoutdoor op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Ben jij erbij?

17 vind ik leuks, 1 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag een leuke schrik en obstakel training georganiseerd bij ons op stal. Alle paarden hebben het super gedaan! Er is ook gefilmd dus binnenkort ook een toffe video van deze dag!

43 vind ik leuks, 3 reacties4 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag een super toffe show mogen geven voor een geweldig leuk publiek op de open dag van de paardenkamp in Soest. Jauke deed het weer fantastisch volgende week zaterdag zijn we in Utrecht op de faculteit diergeneeskunde voor DOE, Diergeneeskunde Outdoor..

32 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

Morgen geef ik met Jauke show op de open dag van de paardenkamp in Soest. Dus mocht je het leuk vinden, toegang is gratis en de dag duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Dus tot morgen?

38 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Pin It on Pinterest

Share This