Amable Nieuws

Amable geeft shows in Burg Haamstede! | Vlogstyle

Vorig weekend zijn we naar burgh haamstede geweest om shows te geven op de burghse dag. ViewMotion waren ook mee, dus we hebben het hele weekend gevlogd. Ook hebben ze een paar prachtige beelden van de shows geschoten dus zeker het kijken waard! Vooral..

13 vind ik leuks, 1 reacties2 dagen geleden

Angela, mijn eerste liefde Na mijn laatste val van Hans werd er besloten dat ik voortaan een andere pony in de les zou gaan rijden. Dit werd Angela. Ik weet nog hoe groot ik Angela vond de eerste keer dat ik op haar rug mocht. Maar al snel was ik verknocht..

34 vind ik leuks, 4 reacties6 dagen geleden

Hoe longeer je een paard?

Heb jij een jong paard en wil je starten met longeren, of heb je een volwassen paard dat altijd als een gek weg stuift? Zorg dan dat je echt start bij de basis van het longeren. In deze video geef ik hier uitleg over. Ik denk dat het heel belangrijk is..

20 vind ik leuks, 5 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag al in ellemeet, morgen show geven op de burghse dag. Voor het eerst ook de nieuwe show laten zien, heel benieuwd wat iedereen er van vindt

56 vind ik leuks, 6 reacties1 week geleden

Mijn eerste val… De plek waar ik ging rijden heette ponysportclub ’t Broek en lag in Veldhoven. Maar niemand noemde het zo hoor, wij gingen gewoon naar Piet en later, toen zijn dochter meer lessen overnam reden we bij Piet en Joke. Piet had een stuk..

16 vind ik leuks, 11 reacties1 week geleden

Vrijheidsdressuur | Kan Llevado hinniken op commando?

Iedereen weet wel dat mijn paarden kunnen liggen, buigen en steigeren. En eerlijk is eerlijk, ze zijn niet de enige. Steeds meer paarden kennen deze spectaculaire oefeningen. Maar ik vind het ook leuk om juist hele andere dingen aan mijn paarden te leren…

18 vind ik leuks, 7 reacties2 weken geleden

Paardrijles! Ik weet het nog, als de dag van gisteren… Vroeger, bij ons thuis, werden de verjaardagen altijd ’s ochtends gevierd, op het bed van mijn ouders. Dan zaten we met z’n allen (ik heb een oudere broer en een jongere zus) op het grote bed..

29 vind ik leuks, 11 reacties2 weken geleden

Komende zaterdag, 3 augustus, ben ik voor les in Putten. Zit jij ook in deze regio en wil je graag les, laat het me weten, ik heb nog plek deze dag.

16 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Fruit voor paarden | Lusten mijn paarden fruit?

Ik was stiekem eigenlijk wel benieuwd welke soort fruit mijn paarden lekker zouden vinden. Van Jauke weet ik wel al dat hij nooit zo’n zoetekauw was, maar smaak kan veranderen. Van Llevado wist ik het eigenlijk niet, gewoon nooit meer echt aan toe gekomen..

12 vind ik leuks, 9 reacties3 weken geleden

Ik heb van Monique Dorst in een super fijn en inspirerend coachingsgesprek (aanrader!) de opdracht gekregen om meer te gaan werken aan de zichtbaarheid van mijn bedrijf en om meer van mezelf te laten zien. Moeilijk, want eerlijk is eerlijk, zo interessant..

34 vind ik leuks, 8 reacties3 weken geleden

Pin It on Pinterest

Share This