Losse Lessen Vrijheidsdressuur

Vrijheidsdressuur Wil je een keer snuffelen of vrijheidsdressuur iets voor jullie is? Of ben je al goed op weg maar wil je een keer hulp van een professional om de puntjes op de i te zetten? Wil je je paard mentaal uitdagen? Dan is een losse les vrijheidsdressuur wellicht precies wat je nodig hebt. Daniëlle helpt je altijd op jouw niveau.

Trailerladen

Is trailer laden bij jou en je paard een issue? Of moet je ergens heen en weet je dat je het zelf lastig vind om je paard op de trailer te zetten? Dan is een les trailer laden iets voor jou. Wanneer de problemen niet te groot zijn dan kunnen ze vaak in 1 training opgelost worden. Uiteraard kan het zijn dat Daniëlle je meerdere trainingssessies adviseert wanneer jij en/of je paard dit nodig blijken te hebben.

Werk in de lijnen

Wil jij jouw paard graag onbelast trainen? Omdat ‘ie nog jong is, op dit moment te onbespierd of te klein is om gereden te worden of gewoon, als leuke, goede afwisseling? Dan is werken in de lijnen echt iets voor jullie! We gaan dan aan de slag met de basis van het dressuurmatige werk vanaf de grond. Je krijgt uitleg over werk aan de hand, aan de lange teugel en in de dubbele longe. Zo kan jij je paard toch trainen, ook wanneer je er niet op kan of wil zitten.

Grondwerk

Merk jij dat je in de omgang met je paard een boel dingen hebt die niet echt vanzelf gaan? Dat het bijoorbeeld lastig is om met je paard te lopen, gewoon van de stal naar de wei of naar de bak. Dat je paard niet stil staat wanneer jij het vraagt of dat ‘ie eigenlijk continu met vanalles bezig is, behalve met jou? Dat is op te lossen! Met handige technieken, tactieken, feitjes en kennis. Meer inzicht in je paard brengt namelijk meer controle.

Losse lessen kosten €60

Buiten straal van 40 km toeslag € 0,25 per gereden km buiten de 40 km.

Pin It on Pinterest

Share This