Events en Optredens

Heeft u een opening van een nieuw bedrijf waar u graag iets bijzonders mee doet? Of wilt u bruiloft nog een beetje bijzonderder maken? Heeft u al eens gedacht aan een paard bij de deur? Uiteraard passend binnen uw thema. Paard en ruiter / begeleider begroeten uw gasten, heten hen op bijzondere wijze welkom en entertainen hen. De paarden beantwoorden vragen met schudden of hoofdknikken, wijzen met hun hoef de weg en begroeten met een buiging. Ook lachen en knuffelen ze. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken!

Bruiloften

Wilt u de mooiste dag van uw leven nog een beetje specialer maken? Bent u fervent paardenliefhebber en mogen paarden tijdens uw dag niet ontbreken? Wellicht dat Amable, Paard en Inzicht in dat geval iets voor u betekenen kan! Amazone en paard, prachtig aangekleed, verwelkomen uw gasten bij de entree op ludieke wijze. Op aanwijzingen van de amazone buigt het paard, beantwoord vragen, lacht en zoent. Later op de dag kan Amable, Paard en Inzicht ook nog een wervelende show verzorgen indien daar de gelegenheid voor is.

Mogelijkheden vanaf € 450

 

Bedrijfsopeningen

Van de (her)opening van uw bedrijf wilt u vanzelfsprekend een bijzondere gebeurtenis maken waar nog lang over na gepraat zal worden. Amable, Paard en inzicht kan daar aan meehelpen!

Want een paard aan de deur die samen met zijn begeleidster antwoorden heeft op alle vragen van uw gasten, ze verwelkomt met een buiging en ze later weer uitzwaait, hoe uniek is dat? Kleine, korte optredens vermaken uw gasten en zorgen ervoor dat ze de dag waarop ze uw bedrijfsopening bezochten nog lang zullen heugen!

Mogelijkheden vanaf € 450

 

Bedrijfsfeesten

Wanneer u opzoek bent naar uniek entertainment tijdens het bedrijfsfeest wat u organiseert dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Want unieker dan een paard op locatie gaat u het waarschijnlijk niet krijgen. De amazone van het paard kan uw gasten begroeten bij aankomst, het paard kan vragen beantwoorden, knuffelen, kussen, buigen en lachen. Kortom, alles wat u een paard normaal nooit ziet doen! Later op de dag is het ook nog mogelijk om een spetterend optreden te verzorgen voor uw collega’s, indien daar de gelegenheid ter plaatse voor is.

Mogelijkheden vanaf € 450

 

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen en verwachtingen door te spreken. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Pin It on Pinterest

Share This