Clinic Vrijheidsdressuur

Tijdsduur ± 1 uur

Tijdens deze clinic toont Amable, Paard en Inzicht hoe je je paard traint. Er wordt uitgelegd  wat clickertraining is, hoe je het toepast en hoe je diverse oefeningen opbouwt. Er wordt inzicht in het leerproces van het paard gegeven, want als je weet hoe je een paard iets moet leren, dan kan je hem alles leren.

Tijdens de clinic zullen de  2 paarden van Amable, Paard en Inzicht aanwezig zijn om direct te demonstreren wat de uiteindelijke uitvoering van de diverse oefeningen is en hoe goed ze op de training reageren. Aan het eind van deze clinic is het vanzelfsprekend ook mogelijk om vragen te stellen.

  • Clickertraining
  • Beleefdheid
  • Opbouw oefeningen
  • Je krijgt wat je beloont
  • Positief denken
  • Opzetten voor succes

Mogelijkheden vanaf € 295*

 

Benodigdheden bij show of clinic

Wanneer Amable Paard en Inzicht haar paarden mee neemt naar een locatie is het belangrijk dat daar een plek voor de paarden is of ingericht kan worden. Een stal, paddock of weitje voldoet prima. Maar ook een stukje braakliggende grond waar met prikpaaltjes wat afgezet kan worden is prima. Dit wel graag vooraf laten weten. Bij regenachtig weer heeft een overdekte gelegenheid de voorkeur.

Qua geluid maakt Amable, Paard en Inzicht graag gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. Muziek is beschikbaar op zowel usb, cd als telefoon.

Indien mogelijk is het prettig wanneer er een kleedkamer beschikbaar is wanneer er een show geboekt wordt.
De ruimte waar de show gegeven wordt dient een minimale afmeting van 20 x 20 m te hebben. Tijdens de meeste shows en/of clinics lopen de paarden los daarom is het belangrijk dat de showlocatie afsluitbaar is met een omheining van minimaal 50 cm hoog.

Pin It on Pinterest

Share This