Agenda

6 april 15.00 uur open trainingsmiddag Amable Nederweertseweg 15 in Someren

13 april 10.00 uur stand en miniwokshop equiday www.equiday.nl

17 mei 19.00 uur open trainingsavond Amable, Nederweertseweg 15 Someren

18 mei show less is more paardenkamp Soest

10 augustus Burghse dag Burgh Haamstede

Vrijheidsdressuur shows

Organiseert u binnenkort een open dag, wedstrijd of (her)opening van uw bedrijf? Of wilt u graag een bijzonder optreden tijdens uw bruiloft of bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een spectaculaire vrijheidsdressuur show! In deze shows draait alles om de band tussen mens en dier. Respect voor het paard staat voorop en wordt gecombineerd wordt met bijzondere en spectaculaire oefeningen.

Amable, Paard en Inzicht biedt diverse optredens:

Show Less is more

Terwijl er prachtige muziek klinkt rijdt Danielle met Jauke door de ring. Het hoofdstel kan er wel vanaf, en ook helemaal los blijft Jauke bij Danielle om te laten zien wat ze samen kunnen. Geniet van hun band, en ontdek hoe veel meer een paard kan doen buiten een mens dragen!

Spirit and his friend

Wie kent Spirit, stallion of the cimarron niet? Ontmoet hem nu in levende lijve! Llevado neemt de rol van Spirit op zich en samen met zijn vriend Jauke laat hij zien hoe stoer en dapper hij is, maar ook hoe hij bij de juiste persoon en juiste benadering zacht en handelbaar wordt. Uiteraard omlijst met de prachtige spiritmuziek. Kom jij kijken hoe het af loopt?

Demonstratie Vrijheidsdressuur

Tijdens deze demonstratie werkt Danielle los met 2 paarden. Zij zal over de paarden, de manier van trainen en de oefeningen vertellen terwijl de paarden diverse oefeningen demonstreren. Danielle is onderhoudend, kundig en heeft humor. Dus een vrijheidsdressuur demonstratie is interessant, bijzonder en leuk!

Clinic clickertraining

Wilt u graag een informatief optreden dan is het mogelijk om een clinic clickertraining te boeken. Tijdens deze clinic zal Danielle met haar paarden uitleg geven over de trainingsmethode, hoe deze werkt en toegepast kan worden en tegelijkertijd met haar paarden demonstreren hoe de methode werkt en wat je ermee kan bereiken. Het is tevens mogelijk om tijdens een sessie met een groen paard te demonstreren hoe de echte start van clickertraining eruit ziet. Zodat uw publiek een mooie en leerzame clinic te zien krijgt.

Optreden op maat

Heeft uw evenement een thema of wilt u graag iets persoonlijks in de show verwerken? Neem gerust contact op want er is meer mogelijk dan u wellicht denkt!

Showpaard huren

De paarden van Amable, Paard en Inzicht zijn ook te huur voor film en foto opdrachten. De paarden hebben reeds in diverse producties meegewerkt zoals fashion fotoshoots, commercials, theateroptredens, tv series en videoclips. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kosten voor shows, clinics, demo’s e.d. 

Vanaf €350,-

Benodigdheden bij show of clinic

Wanneer Amable Paard en Inzicht haar paarden mee neemt naar een locatie is het belangrijk dat daar een plek voor de paarden is of ingericht kan worden. Een stal, paddock of weitje voldoet prima. Maar ook een stukje braakliggende grond waar met prikpaaltjes wat afgezet kan worden is prima. Dit wel graag vooraf laten weten. Bij regenachtig weer heeft een overdekte gelegenheid de voorkeur.

Qua geluid maakt Amable, Paard en Inzicht graag gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. Muziek is beschikbaar op zowel usb, cd als telefoon.

Indien mogelijk is het prettig wanneer er een kleedkamer beschikbaar is wanneer er een show geboekt wordt.

De ruimte waar de show gegeven wordt dient een minimale afmeting van 20 x 20 m te hebben. Tijdens de meeste shows en/of clinics lopen de paarden los daarom is het belangrijk dat de showlocatie afsluitbaar is met een omheining van minimaal 50 cm hoog.

Na ieder optreden is het mogelijk om de paarden te aaien en vragen te stellen. Afhankelijk van het evenement in de show ring of daarbuiten.


Sluit Popup

Pin It on Pinterest

Share This